Karriere

SBDL skal være en god arbeidsplass med et sterkt faglig miljø, hvor alle ansatte ivaretas sosialt i forhold til den enkeltes livssituasjon og faglig i forhold til den enkeltes erfaring og utviklingsmuligheter.

Vi legger vekt på god karriereplanlegging med klare mål og størst mulig forutsigbarhet for den enkelte. SBDL har tre nivåer for ansatte jurister; advokatfullmektig, fast advokat og senioradvokat. Målsettingen er at flinke advokater og fullmektiger skal kunne utvikle sin kompetanse og praksis ved en langsiktig tilknytning til vårt firma.

Hos oss vil du oppleve en arbeidshverdag preget av kolleger med et stort faglig engasjement i et uformelt, men likevel høyt profesjonelt miljø. Våre klienter spenner over et vidt spekter fra store private og statseide virksomheter, kommuner, mindre virksomheter til fagforeninger og ideelle organisasjoner samt fra øverste leder til enkeltpersoner som er berettiget fri rettshjelp. Våre advokater må derfor ha glede av å kommunisere med ulike type mennesker i ulike roller og livssituasjoner.

Vi er stadig på jakt etter gode hoder og mottar fortløpende søknader, både fra studenter og ferdig utdannede jurister. Ønsker du å jobbe hos oss, send oss gjerne en åpen søknad på e-post. Vi ser frem til å høre fra deg!