Om oss

Storeng, Beck & Due Lund (SBDL) er et forretningsjuridisk advokatfirma etablert i 1988.

Vårt hovedsatsningsområde er arbeidslivsjuss, men vi bistår næringslivet innenfor alle forretningsjuridiske fagområder. Klientporteføljen spenner fra internasjonale konserner, statlige og kommunale virksomheter, store til små bedrifter, ideelle organisasjoner, fagforeninger og privatpersoner.

Vi tilbyr juridisk rådgivning, kurs og seminarvirksomhet, samt prosedyre for domstolene innenfor våre fagområderVi er fast samarbeidspartner for HR-Norge, og flere av våre advokater underviser i arbeidsrett ved Handelshøyskolen BI. I tillegg har vi lange og gode tradisjoner for å skrive lærebøker i arbeidsrett.

Vi har i flere år blitt rangert som et av landets fremste firma innen arbeidsrett av Legal 500 og Chambers and Partners. Våre advokater rangeres også høyt innen arbeidsrett i individuelle rangeringer som Legal Experts EMEABest Lawyers og Who’s Who Legal.

For å kunne bistå våre klienter på best mulig måte i internasjonale arbeidsforhold er vi tilknyttet L&E Global, en internasjonal allianse av høyt rangerte arbeidsrettsfirmaer. SBDL er L&E Globals representant i Norden.