Vi søker advokat / advokatfullmektig

Vi opplever økt oppdragsmengde innen alle fagområder og har behov for å forsterke firmaet med inntil to dyktige og engasjerte advokater/advokatfullmektiger.

Vi ser gjerne at du har 2-5 års relevant erfaring innenfor forretningsjuridiske områder, særlig arbeidsrett. Mer erfarne og også nyutdannede er velkomne til å søke. Ved riktige kandidater kan det være aktuelt å ansette én advokat/advokatfullmektig med noen års erfaring og én nyutdannet.

Hos oss vil du bli en del av et faglig sterkt arbeidsrettsmiljø med lang erfaring både innen individuell og kollektiv arbeidsrett. Vi opplever i økende grad at våre klienter også ønsker vår bistand innen andre fagområder, herunder selskapsrett, skatterett, eiendomsrett, obligasjonsrett mv. Det vil være positivt med erfaring fra andre områder enn arbeidsrett og/eller at du er motivert for å bidra innenfor alle våre fagområder.

Vi kan tilby:

  • Faglige utfordringer i en spennende og variert hverdag
  • Svært gode muligheter for individuell utvikling med tett oppfølging
  • Et sterkt fagmiljø
  • Et firma i vekst og utvikling
  • Balanse mellom jobb og fritid
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Nyoppussede lokaler i Oslo sentrum

Vi søker deg som er engasjert, faglig dyktig, gjerne med spesialisering innen arbeidsrett, og som ønsker å bidra positivt til firmaets videre utvikling. Du bør ha svært god muntlig og skriftlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk.

Søknader vurderes fortløpende.

Søknad med CV, attester og kopi av vitnemål/karakterutskrift sendes til kari@sbdl.no og ingeborg@sbdl.no 

Søknadsfrist: 15. desember 2018