Gode plasseringer for SBDL

Hvert år gjennomfører flere internasjonale ratingfirmaer vurderinger av norske advokater og advokatfirmaer.

Rangeringene gjøres med utgangspunkt i en rekke kriterier hvor tilbakemeldinger fra klienter, sakstyper og kompetansesammensetning i firmaet er særlig viktige. Vi er glade for at vi også i år rangeres høyt innen feltet arbeidsrett.

Chambers and Partners skriver: Well-regarded team with notable expertise in contractual issues, personal data and employee termination. Also handles downsizing, discrimination, harassment and transfer of undertaking issues.

Kari Bergeius Andersen is a respected practitioner who is noted for his particular skill in international labour law cases. Nils Storeng is recognised for his experience on harassment and corruption matters, offering particular knowledge in whistleblowing matters. Arve Due Lund has substantial know-how of matters relating to employment legislation. He also has considerable experience in boardroom issues. Arvid Ødegård has a broad employment practice and primarily advises employees”

I Legal 500 sin vurdering heter det: Norway: “Employment Boutique employment firm Advokatfirmaet Storeng, Beck & Due Lund (SBDL) DA advises on a range of issues including restructurings, employment terminations and litigation. Kari Andersen ‘manages to find solutions that others would not’ and has substantial experience acting for international clients. Terje Andersen and Thomas Braut Svendsen are recommended along with founders Nils Storeng and Arve Due Lund.”

I tillegg har Best Lawyers rangert Kari og Arve blant de beste arbeidsrettsadvokatene i Norge.