Ny partner i SBDL

Vi er svært glade for å meddele at Erik Råd Herlofsen har tiltrådt som ny partner i Storeng, Beck & Due Lund.

Erik har bred ledererfaring fra finanskonsernet Storebrand, senest som konserndirektør med ansvar for HR, hvor han var ansvarlig for flere større omstillingsprosesser og selskapets representant i Finansnæringens arbeidsgiverforening. De seneste årene har han vært partner i advokatfirmaet Ræder, hvor han har prosedert en rekke profilerte arbeidsrettssaker, herunder for Høyesterett og den Europeiske sosialpakt. Erik har også de seneste årene vært bostyrer ved Oslo byfogdembete, nestleder i Statens seniorråd og har flere styreverv. Han er en anerkjent foredragsholder, blant annet relatert til aldersgrenser og diskriminering.SBDL_2286_V1

Eriks inntreden utgjør et viktig tilskudd til vårt firma og vil sette oss i stand til å yte enda bedre service og hjelp til alle våre klienter!