En internasjonal guide til arbeidsrett i 27 land.

Som det eneste advokatfirmaet i Norden er SBDL medlem av den ledende internasjonale advokatfirma-alliansen L&E Global. Som et resultat har SBDL internasjonal tilstedeværelse og tilgang til internasjonal arbeidsrettslig kompetanse i verdensklassen.

L&E Global er en sammenslutning av høyt rangerte advokatfirmaer over hele verden som har spesialisert seg på å yte rådgivning innenfor arbeidsrett og HR. Ved å samkjøre våre styrker gjennom L&E Global, utgjør alliansen et juridisk kraftsenter for internasjonale bedrifter som ønsker juridisk bistand ved etablering i Norge eller i utlandet, eller i forbindelse med  grenseoverskridende arbeidsforhold og HR på tvers av landegrensene.

L&E Global har nå gitt ut en guide i arbeidsrett for over 27 land. Trykk her for å lese dokumentet.