Vi inviterer til JuleFrokostmøte!

Også denne høsten har gått utrolig raskt, med mange utfordrende og spennende saker å løse for oss i SBDL. Men det er én tradisjon vi gjerne vil opprettholde, og vi inviterer derfor til JULEFROKOSTMØTE tirsdag 15. desember fra klokken 8:30.

Temaet for møtet vil være

Omstillingsprosess i virksomheten, må den føre til nedbemanning?

I møtet vil vi legge fokus på hvordan man kan håndtere en slik prosess, vi ser på omorganisering av personalet og arbeidsoppgaver, og vil det føre til nedbemanning. Dette er noe vi erfarer at mange både opplever, og har spørsmål om denne høsten.  

Innledere vil være Kari Bergeius Andersen og Terje Gerhard Andersen hos oss.

Vi vil samtidig benytte anledningen til å vise frem vår nye partner Thor-Arne Wullum, som har lang og solid erfaring som arbeidsrettsadvokat. Thor-Arne arbeider bredt innenfor arbeidsretten og vil i særlig grad styrke vår kompetanse innen pensjon.

Frokost tilpasset årstiden serveres fra 8:15. Vi håper du vil melde deg på til Wenche-Line Bakke på wlb@sbdl.no

Velkommen!