SBDL med god rangering i Legal 500

Legal 500 har igjen rangert SBDL blant Norges fremste arbeidsrettsfirmaer. I Legal 500´s omtale av SBDL heter det:

“Employment boutique Advokatfirmaet Storeng, Beck & Due Lund (SBDL) provides ‘an extremely high level of service’ to employers and employees across a range of issues including termination of employment, day-to-day advisory work and litigation. The ‘solution-oriented’ Kari Andersen is regularly instructed by multinationals. Terje Andersen is also recommended along with founding partners Nils Storeng and Arve Due Lund.”

Legal 500 er et av de mest anerkjente internasjonale ratingbyråene innen advokatbransjen. Vurderingene bygger i stor grad på intervju og undersøkelser blant klienter. Vi er ydmyke og takknemlige for de gode tilbakemeldingene.

Du kan lese mer om rangeringen her.