Frokostmøte 13. mai – endringer i arbeidsmiljøloven

De mye omtalte endringene i arbeidsmiljøloven trer i kraft fra 1. juli i år. Dette berører særlig tre praktiske områder: midlertidig ansettelse, arbeidstid og opphør av arbeidsforhold ved nådd aldersgrense.

Vi vil avholde et nytt frokostmøte om lovendringene den 13. mai. Advokat Kari Andersen presenterer de nye reglene og viser hva endringene i praksis vil bety for deg og din virksomhet. De nye reglene er klare på de fleste punkter, men som alltid er det også en del uklarheter. Vi vil gjennom diskusjon og eksempler gi deg de praktiske rådene du trenger for å implementere de nye reglene i din virksomhet.

Tidspunkt: kl 08:30 – 10:30, og frokost serveres fra kl 08:15.

Du kan lese mer om lovendringene her.

Frokostmøtene avholdes i våre egne lokaler i Hieronymus Heyerdahlsgate 1 (inngang fra Otto Sverdrupsgate), hvor vi holder til i femte etasje.

Her blir det trangt om plassene, så meld deg på i dag!

Påmelding til frokostmøtet kan skje til wlb@sbdl.no.