Stilling ledig

Advokat/Advokatfullmektig med særlig interesse for arbeidsrett

Som følge av økt oppdragsmengde ønsker vi å knytte til oss to til tre advokater/advokatfullmektiger med særlig kompetanse innen arbeidsrett. En av stillingene vil være et ett-års vikariat. Vi ser fortrinnsvis etter kandidater med minimum to års erfaring. Ferskere kandidater samt kandidater som kan vise til betydelig erfaring og kompetanse innen tilgrensede områder slik som skatt og selskapsrett, vil også kunne komme i betraktning.

Hos oss vil du få svært varierte arbeidsoppgaver, blant annet yte løpende rådgivning til klienter, bistå i forhandlinger, skrive utredninger, prosedyre og tvisteløsning samt undervisning. Arbeidspresset er til tider betydelig og du må ha evne til å levere under press.

For øvrig ønsker vi kandidater med følgende kvalifikasjoner og egenskaper:

  • Høy faglig kompetanse
  • Kommersiell legning
  • Omgjengelig
  • Innsatsvilje
  • Evne til teamarbeid
  • Serviceinnstilling
  • Selvstendighet
  • Gode norsk- og engelskkunnskaper

Som medlem av L&E Global www.leglobal.org er vi tilknyttet topp rangerte arbeidsrettsfirmaer over hele verden. For den rette kandidat vil det være muligheter for hospitering ved L&E Global kontorer i f.eks. Paris, New York, Berlin eller Milano.

Spørsmål om stillingene kan rettes til partner Kari Bergeius Andersen på 951 48 721 eller kari@sbdl.no, eller til daglig leder Terje Gerhard Andersen på 995 45 927 eller terje@sbdl.no.

Kortfattet søknad med CV, attester, vitnemål og karakterutskrift sendes mail@sbdl.no.