Vi inviterer til julefrokostmøte!

Hvor langt strekker arbeidsgivers tilretteleggingsplikt ved sykdom?

Høsten har gått raskt og har vært spennende for oss i SBDL, med mange morsomme saker å løse. Vi har også flyttet opp noen etasjer til store og gode lokaler med plass til å invitere til frokostmøter ”hjemme hos oss”! Vi vil derfor gjerne invitere til julefrokost hos oss onsdag 11. desember fra klokken 8:30.

I møtet vil vi legge fokus på hvordan man kan håndtere langvarig sykefravær, som vi erfarer at mange opplever og har spørsmål om.

Vi benytter samtidig anledningen til å vise frem vår nye partner Anne-Lise Rolland, som vil innlede om temaet. Anne-Lise har lang erfaring som advokat både på arbeidsgiver- og arbeidstakersiden, både som forretningsadvokat og fra LO. Hun er kjent fra den såkalte ”Fotballdommen” fra noen år tilbake, og fikk møterett for Høyesterett etter en sak nettopp om ”sykdomsbegrepet”. Hun har stått øverst på ønskelisten vår lenge!

Frokost tilpasset årstiden serveres fra 8:15.

Påmelding gjør du her.